Begeleiding in uw administratie

Administratiekantoor in Den Dungen, vlakbij Den Bosch

Begeleiding in uw administratie

Martin Lamers Administraties, Lonen, Advies ontzorgt u vanuit Den Dungen vlakbij Den Bosch graag van de administratieve werkzaamheden binnen uw onderneming. Heeft u reeds personeel in dienst of bent u van plan dit te gaan doen binnen afzienbare tijd? De loonadministratie kan dan behoorlijk wat van uw spaarzame tijd in beslag nemen.

Wij kunnen uw werkzaamheden op administratief gebied uit handen nemen. Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat voor uw onderneming het beste is.

Wat wij voor u kunnen verzorgen:

Personeel in dienst?

Loonadministratie

Met betrekking tot de loonadministratie kunnen wij u ontzorgen door bijvoorbeeld de startende werknemers aan te melden bij de Belastingdienst, maar ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten kunt u aan ons over laten.

Overzicht en analyses

Volledig ontzorgen of enkel ondersteuning nodig?

Hulp bij het verwerken van financiële administratie

Heeft u ondersteuning nodig bij het verwerken van de financiële administratie? Martin Lamers Administraties, Lonen, Advies helpt u graag op weg en kan desgewenst u in zijn geheel ontzorgen van de rompslomp die hierbij komt kijken.

Mochten wij buitensporige kosten en vreemde verhoudingen opsporen, zullen wij u hier direct over contacteren en adviseren waar voor u besparingsmogelijkheden zijn.

Volledig ontzorgen

Wanneer wij u volledig ontzorgen van de financiële administratie, zullen wij deze voor u opzetten en inrichten. Daarnaast zullen wij ook uw administratie bijboeken, dit bestaat uit het inboeken van in- en verkoopfacturen, kas- en bankadministratie.

Verder houden wij voor u de debiteuren- en crediteurenadministratie bij en verzorgen wij ook voor u de aangifte omzetbelasting vanuit de gevoerde administratie.

Ondersteuning

U kunt er ook voor kiezen om als ondernemer zelf uw administratie in te boeken, wij kunnen u hierbij begeleiden. Wij zullen voor u de gevoerde administratie controleren en de aangifte omzetbelasting verzorgen vanuit de administratie.

Uw boekjaar in één overzicht

Opstellen van jaarrekening

Wij kunnen voor u de jaarrekening opstellen over het boekjaar. Dit betreft een gedetailleerd rapport en bestaat uit toelichtingen op de balans, de verlies- en winstrekening en een uitgebreide afschrijvingsstaat.

Mocht het van toepassing zijn, zullen wij ook voor u de publicatiebalans voor de Kamer van Koophandel opstellen en publiceren. Desgewenst kunnen wij ook voor u tussentijdse rapportages opstellen, om u een optimaal inzicht te geven in uw administratie.

Voor rechtsvormen, ondernemers en particulieren

Fiscale aangiftes

Martin Lamers Administraties, Lonen, Advies verzorgt al geruime tijd fiscale aangiftes voor zowel rechtsvormen, ondernemers als particulieren. Hier vallen de aangifte vennootschapsbelasting voor bv’s, de winstaangifte voor ondernemers en de aangifte inkomstenbelasting voor DGA’s, ondernemers en particulieren onder.

Heeft u ook hulp nodig bij de fiscale aangiftes? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons

Heeft u behoefte aan volledige ontzorging van uw administratie of enkel ondersteuning en/of advies nodig?

Martin Lamers Administratie, Lonen, Advies heeft ruim 30 jaar ervaring en is de geschikte partner voor uw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!